سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

سردار اشتری: خروج ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از کشور| هیچ‌گونه مشکل امنیتی در مسیر‌ها و پایانه‌ها نداشتیم

  • کد خبر: ۱۲۵۳۹۸
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲
سردار اشتری: خروج ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از کشور| هیچ‌گونه مشکل امنیتی در مسیر‌ها و پایانه‌ها نداشتیم
فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه تا کنون ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر برای زیارت اربعین از کشور خارج شده‌اند، گفت: زائران سفر خود را هرچه سریع‌تر به اتمام برسانند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین اشتری در حاشیه بازدید از مرز شلمچه، ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی، اظهار داشت: از زائران عزیز به واسطه همکاری که با مسئولان مربوطه و به خصوص با پلیس داشتند و همچنین از پلیس، مرزبانان و مردم کشور عراق که همکاری خوبی را داشتند تقدیر و تشکر می‌کنم.

فرمانده کل انتظامی کشور در خصوص آخرین آمار تردد زائران اربعین حسینی، گفت: تعداد ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر برای زیارت عتبات عالیات عازم کشور عراق شدند و بیش از ۹۵۰ هزار نفر از آنان بازگشتند.

این مقام ارشد انتظامی در کشور با اشاره به اینکه حدود ۲ میلیون زائر هنوز در زیارت عتبات عالیات هستند، اضافه کرد: موج بازگشت زائران افزایش یافته و قطعا روز‌های آینده ورود به کشور بیشتر خواهد شد.

سردار اشتری عنوان داشت: توصیه پلیس به زائران عزیز این است که هر چه زودتر سفر خود را به اتمام برسانند تا با تراکم جمعیت مواجه نشوند.

وی ادامه داد: مجموعه انتظامی از مرز تا شهر‌های مقصد زائران حسینی در خدمت آن‌ها هستند و ان‌شاء الله خدماتی که لازم است را ارائه خواهد داد.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه زائران در مسیر بازگشت به توصیه‌های پلیس توجه کنند، بیان داشت: رانندگانی که بعد از مسافرت معنوی چند روزه باز می‌گردند به لحاظ جسمی خسته هستند به این جهت حتما قبل از حرکت به شهر‌های خود در مواکب استراحت کنند تا به سلامتی به منزل خود باز گردند.

این مقام ارشد انتظامی کشور عنوان داشت: هیچ گونه مشکل امنیتی به لطف خداوند متعال و عنایت اباعبدالله الحسین (ع) در مسیر‌ها و پایانه‌ها نداشتیم و حرکت جمعیت به صورت روان و عادی است.

سردار "اشتری" خاطر نشان کرد: امیدواریم که با کمترین مشکلات این سفر معنوی انجام شود و زائران به سلامت به کشور خود باز گردند.

وی در خصوص آن دسته از زائرانی که بلیت تهیه کردند و گذرنامه موقت ندارند، گفت: در شهر‌های خود به ادارات گذرنامه مراجعه کنند و بلیت را ارائه دهند تا گذرنامه موقت برای آنان صادر شود.

فرمانده کل انتظامی کشور در خصوص حضور اتباع خارجه در زیارت اربعین حسینی، اظهار داشت: خروج اتباع خارجی فقط از طریق مرز بین المللی شلمچه است و اگر مدارک آنان مشکل دارد به ادارات گذرنامه و محل‌های تعیین شده پلیس شهر خرمشهر مراجعه کنند تا مشکل آن‌ها برطرف شود.

سردار اشتری با تأکید بر اینکه کسانی که مدارک لازم را ندارند از مراجعه به مرز‌ها خودداری کنند، بیان داشت: تمام سعی مجموعه انتظامی بر این است که زائران به سلامت و راحتی به زیارت عتبات عالیات عازم شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->